Team overleg Fellowfield

Als Junior Recruiter bij Fellowfield

woensdag 15 maart – 2023

Hoe is het om te werken bij Fellowfield?

Sander, een externe interviewer, hebben wij gevraagd om twee medewerkers van Fellowfield te interviewen over hun ervaringen bij het Executive Search & Interim Managementbureau. Joyce en Lisanne zijn beiden enthousiast en delen graag hun ervaringen met jou. Ze vertellen over de goede werksfeer, de korte communicatielijnen, de vrijheid en het vertrouwen dat ze krijgen en de leuke personeelsuitjes. Dit betekent het om te werken bij Fellowfield als Junior Recruiter.

Sander: Hallo Joyce en Lisanne, vertel me eens, hoe is het om bij Fellowfield te werken?

Joyce: Werken bij Fellowfield is echt geweldig. We hebben een heel fijn team waarin we gezamenlijk de dag plannen en elkaars prioriteiten kennen. Het is een goede balans tussen serieus werken en even afschakelen tussendoor. We hebben bijvoorbeeld een pingpongtafel en maken wandelingen in de pauze.

Lisanne: Ja, ik kan me daar helemaal bij aansluiten. De werksfeer is heel fijn en ik vind Fellowfield een goede werkgever. Daarnaast hebben we leuke personeelsuitjes en word je als werkstudent heel erg betrokken. Je bent altijd op de hoogte van wat er speelt en iedereen staat open voor vragen en om je te helpen.

Sander: Dat klinkt goed. Hoe is de communicatie binnen het bedrijf?

Joyce: De lijntjes zijn kort, waardoor je betrokken bent bij wat er allemaal speelt bij Fellowfield en bij de partners en kandidaten. Er is altijd ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren.

Lisanne: Ja, en als je ideeën hebt dan kan je die delen en dat wordt gewaardeerd. Ik vind het fijn dat we de vrijheid en het vertrouwen krijgen om zelf initiatief te tonen.

Sander: Dat is mooi om te horen. Zijn er nog andere aspecten van het werken bij Fellowfield die jullie willen benadrukken?

Joyce: Ik denk dat het vooral de combinatie is van hard werken en een goede werksfeer. We zijn allemaal gedreven om het beste uit onszelf te halen en echt van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten.

Lisanne: Ja, en dat is wat het werken bij Fellowfield zo leuk maakt. Je voelt je echt onderdeel van het team en dat motiveert om elke dag weer het beste uit jezelf te halen.

Ook werken bij een gezellig, informeel executive search & interim management bureau? Bekijk onze vacatures hier of mail sabine@fellowfield.nl om eens kennis te maken!

Joyce Lisanne interview