Anouk Hagen foto gespiegeld

Werken bij Fellowfield: Een blik op groei, ontwikkeling en verbondenheid

woensdag 17 mei – 2023

Werken bij Fellowfield: Een blik op groei, ontwikkeling en verbondenheid

Introductie
Fellowfield is een Executive Search & Interim Managementbureau dat zich richt op het vinden van de ideale match tussen hoogopgeleide professionals en organisaties in de disciplines Finance, Risk, Audit en Data. Het bedrijf onderscheidt zich door de nadruk te leggen op persoonlijkheid en ambities, naast de benodigde vaardigheden. Maar hoe is het om bij Fellowfield te werken? We spraken met Anouk, die sinds een maand werkzaam is als Business Support Officer bij het bedrijf. Zij blikt terug op groei, ontwikkeling en verbondenheid met het Bossche Executive Search & Interim Management bedrijf.

Een warme start
Anouk is erg tevreden over haar eerste maand bij Fellowfield. Ze beschrijft de werksfeer als uitstekend en voelde zich al snel onderdeel van het hechte en informele team. Het inwerkprogramma bood duidelijke richtlijnen en ondersteuning tijdens haar eerste week.

Diversiteit in verantwoordelijkheden
Anouks takenpakket is gevarieerd. Van financiële administratie tot algemene ondersteuning, ze draagt bij aan het goed functioneren van de organisatie. Bovendien krijgt ze de kans om zelf haar rol verder vorm te geven en haar expertise in marketing en communicatie te benutten om de marketingactiviteiten van Fellowfield naar een hoger niveau te tillen.

Teamactiviteiten voor verbondenheid
Bij Fellowfield wordt er niet alleen hard gewerkt, maar is er ook tijd voor ontspanning en het versterken van de onderlinge banden. Anouk vertelt enthousiast over een teamuitje naar het Paaspop festival in haar tweede week, wat een ideale gelegenheid bood om haar collega’s beter te leren kennen in een informele setting.

Een boodschap voor potentiële collega’s
Anouk benadrukt dat Fellowfield een hechte en gedreven organisatie is waar mensen centraal staan. Optimisme is een van de kernwaarden; de focus ligt op het denken in kansen en mogelijkheden. Als je leergierig bent en streeft naar de beste versie van jezelf, zal het hele team je ondersteunen om dat te bereiken. Dit is een waardevolle boodschap voor iedereen die overweegt om bij Fellowfield te solliciteren.

Conclusie
Bij Fellowfield werken betekent deel uitmaken van een hecht en gedreven team dat persoonlijke groei en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Met een gevarieerd takenpakket en de mogelijkheid om je eigen rol vorm te geven, biedt het bedrijf uitdagende kansen voor hoogopgeleide professionals. Naast het harde werken is er tijd voor ontspanning en het versterken van de onderlinge banden, wat bijdraagt aan een prettige en stimulerende werkomgeving.

Ook werken in deze sfeer? Bekijk onze vacatures hier of neem contact op om eens kennis te maken.