Meet Fellowfield!

Wij zijn een jong, energiek en ambitieus team. We pakken ons werk nét even anders aan. ‘Quick wins’, daar gaan we niet voor. Langdurige relaties en zorgvuldige procedures wel. Met een persoonlijke aanpak, grote gedrevenheid en een flinke dosis humor zetten wij ons dagelijks in om écht van toegevoegde waarde te zijn. Niet alleen voor onze klanten, ook voor de werkzoekende professional. De grootste worden is niet per se ons doel – de beste zijn wel.

Tim Eerhart
Partner

Tim heeft, voor hij Fellowfield mee oprichtte, ruime ervaring opgedaan als auditor en controller. Hierdoor snapt hij de behoeften van onze klanten als geen ander. Met zijn oprechte interesse weet hij finance professionals binnen no time te doorgronden, om ze vervolgens vol overgave naar hun nieuwe uitdaging te begeleiden. Met zijn persoonlijke manier van werken, humor en hier en daar wat duwtjes in de goede richting, inspireert hij ons team dagelijks het beste uit zichzelf te halen.

Kernwaarden:

kwaliteit, leiderschap, ondernemend

Bob van Rijthoven
Partner

Bob is mede-oprichter van Fellowfield en geeft samen met Tim leiding aan ons bevlogen team. Hij is zelf veelal ‘in het veld’ te vinden, waar hij onze klanten ondersteunt bij uiteenlopende uitdagingen op het gebied van Operational Risk Management. Bob werkt doelgericht en pragmatisch. Hij bijt zich vast in een probleem totdat hij een oplossing heeft gevonden die effectief, efficiënt en werkbaar is. Daarbij verliest hij de balans tussen kosten en toegevoegde waarde nimmer uit het oog.

Kernwaarden:

doelgericht, pragmatisch, betrouwbaar

Margot Willems
Business Development Manager

Margot heeft na haar studie Rechten uitgebreide werkervaring opgedaan als interim jurist, accountmanager, business manager en als zelfstandig ondernemer in de juridische dienstverlening. Sales, relatiemanagement en new business zijn echt haar forte. Vanuit deze rol zet Margot zich dan ook vol passie in om de groei van Fellowfield in goede banen te leiden. Ze krijgt energie van mooie samenwerkingen en het verbinden van mensen. En dat is precies waarom zij zo goed in ons team past.

Kernwaarden:

ondernemend, verbindend met een 'can do' mentaliteit.

Stef van Rijt
Consultant

Stef combineert de rol van accountmanager met recruitment werkzaamheden. Hij is iemand die niet lang afwacht, maar direct in actie komt. Je brengt hem dan ook niet snel van zijn stuk; zelfs in de drukste periodes weet Stef alle ballen in de lucht te houden. Dat doet hij door nuchter te blijven, resultaatgericht te werken en continu na te denken over verbeterkansen. Hij voelt zich dan ook als een vis in het water, in ons kleine team waar de lijnen altijd kort zijn.

Kernwaarden:

eerlijk, nuchter, ambitieus

Wiljan van Asseldonk
Consultant

Wiljan heeft jarenlange ervaring binnen de bancaire wereld. Daar heeft hij zich ontwikkeld tot iemand die zich niet snel gek laat maken en altijd de rust bewaart. Wiljan geniet ervan om samen naar een mooi doel te werken en elkaar te helpen groeien in een rol. Hij gaat dus niet alleen taakgericht maar ook mensgericht te werk. Daarom spreekt de kleinschaligheid van Fellowfield hem zo aan. De snelheid waarmee we kunnen schakelen en meerwaarde bieden voor zowel klant als kandidaat, daar komt hij zijn bed graag voor uit.

Kernwaarden:

samenwerken, betrouwbaar, nuchter

Sabine Nutters
Consultant

Sabine heeft, voordat ze begon bij Fellowfield, Communicatie- en Informatiewetenschappen gestudeerd aan Tilburg University. Tijdens haar studie deed ze al ervaring op binnen de recruitmentwereld, die haar nu goed van pas komt. Sabine weet van aanpakken, is een doorzetter en komt haar verantwoordelijkheden na. Met haar enthousiaste, zelfstandige en secure manier van werken, is ze een goede aanvulling voor het team van Fellowfield.

Kernwaarden:

communicatie, inlevingsvermogen, zorgvuldigheid

Lindi Jasperse
Recruiter

Lindi weet, dankzij haar ervaring in de sales, altijd het beste uit zichzelf te halen. Het werken in teamverband geeft haar veel energie. Ze zoekt dan ook graag de persoonlijke connectie op. Met haar wilskracht en motivatie maakt ze zich nieuwe vaardigheden en gewoontes snel eigen. Het motto “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” is haar op het lijf geschreven. Een uitstekende match met de pragmatische werkwijze van het Fellowfield-team.

Kernwaarden:

communicatie, betrokkenheid, verbinding

Anouk Hagen
Business Support Officer

Anouk is een ervaren projectmanager met een achtergrond in de Communicatiewetenschappen. Ze floreert in de rol van spin in het web en is een kei in het ontzorgen van zowel haar collega’s als klanten. Heldere en open communicatie staan voor haar aan de basis. Zo bouwt ze aan langdurige relaties en sterke samenwerkingen. Haar doel? Samen toewerken naar resultaten die de verwachtingen overtreffen.

Kernwaarden:

betrouwbaarheid, communicatie, eerlijkheid

Lisanne Osseman
Junior Recruiter

Lisanne is Junior Recruiter en daarnaast druk bezig met de afronding van haar bacheloropleiding Personeelswetenschappen aan Tilburg University. Haar opleiding en werkervaring in HR-administratie vormen de perfecte basis voor haar werk binnen ons team. Het samenwerken met anderen geeft haar veel energie. Met een flinke dosis positiviteit, maar ook duidelijke en eerlijke communicatie, koppelt ze kandidaten aan de juiste vacatures.

Kernwaarden:

eerlijk, sociaal, ambitieus

Lisa Kuijpers
Junior Recruiter

Lisa zit in het tweede jaar van haar opleiding Personeelswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Ze heeft inmiddels 1,5 jaar ervaring in recruitment en die breidt ze bij Fellowfield verder uit. Persoonlijke ontwikkeling en contact met klanten en collega’s vindt ze belangrijk in haar werk. Daar groeit ze als persoon en als professional het meest van én zo bouwt ze waardevolle vertrouwensbanden op. Zo beoogt Lisa niet simpelweg kandidaten aan vacatures te koppelen, maar mensen écht te kunnen helpen.

Kernwaarden:

sociaal, leergierig, doorzetter

Veerle Schim van der Loeff
Junior Recruiter

Veerle is Junior Recruiter en volgt de studie Human Resource Studies aan Tilburg University. Als organisatorisch talent heeft ze al flink wat sporen verdiend; onder meer bij het Studentenbevrijdingsfestival, als wedstrijdstuur bij de roeivereniging en tijdens haar stage op de HR-afdeling van ‘s werelds grootste bierbrouwerij. Een echte duizendpoot en harde werker dus, die op de werkvloer graag een positieve sfeer creëert en een luisterend oor biedt. Kortom: alle ingrediënten om een topper te worden in het recruitmentvak.

Kernwaarden:

betrouwbaar, ambitieus, optimistisch