Deze vacature is vervuld

Helaas, de vacature die je probeert te bekijken is helemaal vervuld en van onze website gehaald. Bekijk hieronder onze actuele vacatures en interim opdrachten.

Sabine Wiljan Consultants Finance Professionals
Sabine Wiljan Consultants Finance Professionals

Schrijf je in voor ons vacature alert

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures en interim opdrachten? Schrijf je dan in voor onze vacature-alert. Zo ontvang je direct een melding wanneer er een functie beschikbaar komt die aansluit bij jouw interesses en vaardigheden.

 • “Fellowfield is een pragmatische en effectieve bemiddelaar”

  Fellowfield heeft mij bij een mooie opdrachtgever geplaatst. Door hun inzicht en ervaring hebben ze opdrachtgever en kandidaat uitstekend gematcht. Fellowfield werkt op een pragmatische en transparante wijze.

  Zelfstandig professional
 • “Top organisatie, betrouwbaar en transparant”

  Ik heb alleen maar goede ervaringen tot op heden. Ik ben ruim een jaar geleden in contact gekomen met Sabine via LinkedIn. In eerste instantie zijn wij helaas niet tot een opdracht gekomen. Maar in oktober 2022 benaderde zij mij voor mijn huidige opdracht. Dit spreekt vertrouwen uit naar mijn mening.
  Omar Yama

  Zelfstandig professional
 • “Pro-actief, nuchter, to-the-point, helder”

  To-the-point communicatie en heldere afstemming met Stef. Makkelijk bereikbaar en wisten gezamenlijk de gang er in te houden.

  Stef heeft een nuchtere blik, staat open voor afstemming en overleg en is proactief in het traject. Als zeer prettig ervaren in de omgang.

  Gerrit Leppers

  Zelfstandig professional
 • “Prettig contact, laagdrempelig en correct”

  Nadat het eerder was misgelopen met een opdracht, kwam Wiljan op het juiste moment weer in contact met mij. Ik heb nu de opdracht gevonden waar ik al een tijde op loerde. Blij mee!

  Alexander Heusdens

  Zelfstandig professional
 • “Snel adequaat en effectief.”

  Ik beoordeel Fellowfield met een 10, omdat er naar mijn ervaring geen enkel negatief punt te vermelden valt. De plaatsing was erg snel, goede voorbereiding op de gesprekken met de opdrachtgevers, snelle en adequate respons etc.

  Donald Van Fraeijenhove

  Zelfstandig professional