Fellowfield Header 2023 het jaar van

2023 in vogelvlucht: Het jaar van Fellowfield

donderdag 01 februari – 2024

Het jaar zit er weer op. 2023 was een jaar vol opmerkelijke hoogtepunten en successen, maar ook zeker het jaar waarin we veel verandering hebben doorgemaakt als organisatie en voor de nodige uitdagingen hebben gestaan. Die hebben we met beide handen aangepakt wat heeft geresulteerd in een jaar waar we trots op mogen zijn. Zonder wrijving geen glans!

We hebben geïnvesteerd in coaching, gewerkt aan het verfijnen van onze processen en het introduceren van nieuwe methodes om onze dienstverlening nóg beter te laten aansluiten op de behoeftes van onze klanten en kandidaten. Hoe? We nemen je graag nog één keer mee door het afgelopen jaar; 2023 in vogelvlucht: het jaar van Fellowfield.

Bob_Wiljan_Fellowfield in Vogelvlucht

Transitie van recruitment naar executive search; investering in coaching

In de afgelopen tien jaar heeft Fellowfield zich ontpopt van een enthousiast bemiddelingsbureau tot een vooraanstaand executive search bureau, bekend om zijn indrukwekkende staat van dienst. Ons succesverhaal is geen geheim: door het opbouwen van een sterk netwerk en het aantrekken van getalenteerde medewerkers, hebben we ons als experts stevig genesteld in een niche van de markt die vaak door snelle oplossingen wordt overheerst. Onze implementatie in 2023 van de Topgrading methode is een goed voorbeeld van onze eerder genoemde transitie van recruitment naar executive search en markeert daarmee een nieuwe fase in onze voortdurende missie: niet per se de grootste, maar zeker de beste zijn in wat we doen.

Afgelopen jaar hebben we daar twee mooie artikelen over gepubliceerd. Benieuwd? Ze staan beide hieronder.

Tim Sabine Topgrading header 3

Implementatie Topgrading Methode / BOOST kernwaarden

Fellowfield bestaat al ruim 10 jaar. Dat is een goede reden om eens te kijken naar waar het bedrijf staat, en waar het vandaan komt. Tim Eerhart en Bob van Rijthoven, de oprichters van Fellowfield kunnen met trots zeggen dat het bedrijf in meerdere opzichten is gegroeid. Naast een groei in omvang en in omzet, heeft Fellowfield ook haar werkveld verlegd van een Recruitment & Interim bemiddelaar naar een Executive Search & Interim Managementbureau. “Een ontwikkeling die heel natuurlijk is verlopen,” geeft Tim Eerhart aan, “met ons netwerk als een belangrijke aandrijver.”

Benieuwd naar het hele artikel? Klik op de knop hieronder.

fellowfield-event

Zakelijke events

In 2023 heeft Fellowfield actief deelgenomen aan belangrijke zakelijke evenementen. Waarom? Omdat we binding willen behouden met klanten én natuurlijk onze kandidaten. Daarnaast ontmoeten we graag nieuwe gezichten en prikkelen en informeren we graag potentiële relaties om zo ons netwerk uit te breiden.

Afgelopen jaar waren onder andere we aanwezig bij Roet Korte Put en Bourgondisch Den Bosch, waar we waardevolle connecties maakten en onze aanwezigheid in de zakelijke gemeenschap versterkten.

Een bijzonder hoogtepunt was College Tour Fellowfield, onder leiding van Raymond de Looze. Deze zeer geslaagde middag was een bron van inspiratie, waarbij interactie en diepgaande gesprekken centraal stonden. Het evenement creëerde niet alleen een platform voor waardevolle discussies, maar stimuleerde ook de deelnemers om te blijven investeren in hun persoonlijke groei en de balans te vinden tussen acceptatie en vooruitgang. We zijn dankbaar voor de energie en inzichten die deze middag heeft gebracht en kijken ernaar uit om deze voort te zetten in onze toekomstige evenementen.

Fellowfield Team Paaspop

Teambuilding

In 2023 hebben we bij Fellowfield niet alleen professionele hoogtepunten gevierd, maar ook het belang van teambuilding erkend. We zijn trots op de momenten die we samen buiten het werk hebben doorgebracht, van het delen van muziek en vreugde op Paaspop tot het samen genieten van etentjes en een gezellige avond bowlen. Deze ervaringen hebben ons dichter bij elkaar gebracht, de onderlinge banden versterkt en bijgedragen aan een positieve en samenhangende sfeer binnen ons team. We kijken ernaar uit om deze prachtige traditie van teamactiviteiten voort te zetten in 2024, waarmee we de basis leggen voor nog meer succes en teamgeest.

Fellowfield FD Gazelle 2023

Winnaar FD Gazellen 2023

Een ander hoogtepunt voor Fellowfield in 2023 was het opnieuw in ontvangst nemen van een prestigieuze FD Gazelle Award. Deze erkenning bevestigt onze continue groei en succes als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het winnen van deze award is een getuigenis van de harde inzet en toewijding van ons gehele team, en onderstreept onze missie om altijd te streven naar uitmuntendheid in onze dienstverlening.

De FD Gazelle Award symboliseert niet alleen zakelijk succes, maar ook onze voortdurende commitment aan innovatie en leiderschap in de branche. We zijn vereerd met deze erkenning en zien het als een motivatie om onze groei en ontwikkeling verder voort te zetten. Met trots kijken we terug op deze prestatie en vooruit naar nieuwe kansen en successen.

Binnentuin Anouk Lindi Sabine

Medewerkers centraal

Bij Fellowfield plaatsen we onze medewerkers op de voorgrond. We investeren op diverse manieren in hun professionele carrières, wat in 2023 heeft geleid tot mooie successen. Sabine maakte bijvoorbeeld de stap van Recruiter naar Consultant, Stef vierde zijn vijfjarig jubileum bij ons, en in maart verwelkomden we Anouk als vaste Business Support Officer in ons team. Benieuwd naar hun inspirerende verhalen en ervaringen? Ontdek ze via de volgende links.

Al met al kijken wij terug op een succesvol, inspirerend en bevlogen jaar. We kijken uit naar wat 2024 ons gaat brengen.

Meer weten over Fellowfield en wat wij voor jou als organisatie of finance professional kunnen betekenen? Stuur ons een bericht op LinkedIn, of neem contact op met Bob van Rijthoven RA via 06 – 21 43 72 77 – bob@fellowfield.nl