Klanten & professionals aan het woord

Onze beste ambassadeurs zijn natuurlijk onze klanten én kandidaten. Benieuwd hoe zij het werken met Fellowfield hebben ervaren? Lees op deze pagina meer over onze werkwijze en de behaalde resultaten; door de ogen van de opdrachtgever en de professional.

Bob_Tim_Klantverhalen
Bob_Tim_Klantverhalen

Compliance-zwaargewicht Peter de Rooij schot in de roos: Fellowfield vindt schaap met de vijf poten voor innovatieve vastgoedfinancier SolidBriQ.

Open, jong en constant in beweging. Zo omschrijft Celine Hachmang (27) de cultuur binnen de groeiende online-bank Brand New Day, ruim een half jaar nadat ze daar via bemiddeling van Fellowfield in dienst trad.

KYC topper Nando Dijkstra via Fellowfield op omvangrijk remediation- project voor grootbank: Uitdaging voor banken, kansen voor de KYC analist.

De uitdaging van pensioenuitvoerder InAdmin RiskCo was klip en klaar: een self assessment op informatiebeveiliging wees uit dat verbetering mogelijk was op een aantal DNB (De Nederlandsche Bank) controls. Om dit voor elkaar te krijgen is een project opgestart “En om dit project tot een geslaagd einde te brengen heb je niet alleen inhoudelijke kennis, maar ook karakter nodig”, zegt chief financial risk officer (CFRO) van InAdmin RiskCo, Muriel van den Berg.

Precies twaalf maanden geleden begon Koen Broeders (38) aan zijn nieuwe uitdaging als Chief Financial Officer (CFO) bij de jonge, grensverleggende vastgoedonderneming Lister Buildings. Een mooi moment om de balans op te maken. Hoe kijkt Broeders terug op zijn eerste jaar?

Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), Erna Sluis en Fellowfield adresseren complexe compliance uitdaging.

Samen met Hero en Margreet Löwik (Rulogic) adresseerde Fellowfield - nu twee jaar geleden - de omvangrijke AVG compliance uitdaging waarmee het Bredase bedrijf worstelde. Benieuwd hoe?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij komen graag met je in contact.