Meet Fellowfield!

Wij zijn een jong, energiek en ambitieus team. We pakken ons werk nét even anders aan. ‘Quick wins’, daar gaan we niet voor. Langdurige relaties en zorgvuldige procedures wel. Met een persoonlijke aanpak, grote gedrevenheid en een flinke dosis humor zetten wij ons dagelijks in om écht van toegevoegde waarde te zijn. Niet alleen voor onze klanten, ook voor de werkzoekende professional. De grootste worden is niet per se ons doel – de beste zijn wel.

Over Fellowfield -teamfoto binnentuin

Tim Eerhart Partner

Tim heeft, voor hij Fellowfield mee oprichtte, ruime ervaring opgedaan als auditor en controller. Hierdoor snapt hij de behoeften van onze klanten als geen ander. Met zijn oprechte interesse weet hij finance professionals binnen no time te doorgronden, om ze vervolgens vol overgave naar hun nieuwe uitdaging te begeleiden. Met zijn persoonlijke manier van werken, humor en hier en daar wat duwtjes in de goede richting, inspireert hij ons team dagelijks het beste uit zichzelf te halen.

Kernwaarden:

kwaliteit, leiderschap, ondernemend

Bob van Rijthoven Partner

Bob is mede-oprichter van Fellowfield en geeft samen met Tim leiding aan ons bevlogen team. Hij is zelf veelal ‘in het veld’ te vinden, waar hij onze klanten ondersteunt bij uiteenlopende uitdagingen op het gebied van Operational Risk Management. Bob werkt doelgericht en pragmatisch. Hij bijt zich vast in een probleem totdat hij een oplossing heeft gevonden die effectief, efficiënt en werkbaar is. Daarbij verliest hij de balans tussen kosten en toegevoegde waarde nimmer uit het oog.

Kernwaarden:

doelgericht, pragmatisch, betrouwbaar

Stef van Rijt Consultant

Stef combineert de rol van accountmanager met recruitment werkzaamheden. Hij is iemand die niet lang afwacht, maar direct in actie komt. Je brengt hem dan ook niet snel van zijn stuk; zelfs in de drukste periodes weet Stef alle ballen in de lucht te houden. Dat doet hij door nuchter te blijven, resultaatgericht te werken en continu na te denken over verbeterkansen. Hij voelt zich dan ook als een vis in het water, in ons kleine team waar de lijnen altijd kort zijn.

Kernwaarden:

eerlijk, nuchter, ambitieus

Wiljan van Asseldonk Consultant

Wiljan heeft jarenlange ervaring binnen de bancaire wereld. Daar heeft hij zich ontwikkeld tot iemand die zich niet snel gek laat maken en altijd de rust bewaart. Wiljan geniet ervan om samen naar een mooi doel te werken en elkaar te helpen groeien in een rol. Hij gaat dus niet alleen taakgericht maar ook mensgericht te werk. Daarom spreekt de kleinschaligheid van Fellowfield hem zo aan. De snelheid waarmee we kunnen schakelen en meerwaarde bieden voor zowel klant als kandidaat, daar komt hij zijn bed graag voor uit.

Kernwaarden:

samenwerken, betrouwbaar, nuchter

Sabine Nutters Consultant

Sabine heeft, voordat ze begon bij Fellowfield, Communicatie- en Informatiewetenschappen gestudeerd aan Tilburg University. Tijdens haar studie deed ze al ervaring op binnen de recruitmentwereld, die haar nu goed van pas komt. Sabine weet van aanpakken, is een doorzetter en komt haar verantwoordelijkheden na. Met haar enthousiaste, zelfstandige en secure manier van werken, is ze een goede aanvulling voor het team van Fellowfield.

Kernwaarden:

communicatie, inlevingsvermogen, zorgvuldigheid

Marinka van Wingen Recruiter

Marinka zit als Bachelorstudente in de afrondende fase van haar studie Personeelswetenschappen aan Tilburg University. Met een gezonde dosis positiviteit en haar betrokken houding, beoogt zij als Recruiter bij Fellowfield het beste in kandidaten naar boven te halen en ze te koppelen aan de juiste vacatures.

Kernwaarden:

leergierig, betrokkenheid, optimisme

Anouk Hagen Business Support Officer

Anouk is een ervaren projectmanager met een achtergrond in de Communicatiewetenschappen. Ze floreert in de rol van spin in het web en is een kei in het ontzorgen van zowel haar collega’s als klanten. Heldere en open communicatie staan voor haar aan de basis. Zo bouwt ze aan langdurige relaties en sterke samenwerkingen. Haar doel? Samen toewerken naar resultaten die de verwachtingen overtreffen.

Kernwaarden:

betrouwbaarheid, communicatie, eerlijkheid

Lisa Kuijpers Junior Recruiter

Lisa zit in het tweede jaar van haar opleiding Personeelswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Ze heeft inmiddels 1,5 jaar ervaring in recruitment en die breidt ze bij Fellowfield verder uit. Persoonlijke ontwikkeling en contact met klanten en collega’s vindt ze belangrijk in haar werk. Daar groeit ze als persoon en als professional het meest van én zo bouwt ze waardevolle vertrouwensbanden op. Zo beoogt Lisa niet simpelweg kandidaten aan vacatures te koppelen, maar mensen écht te kunnen helpen.

Kernwaarden:

sociaal, leergierig, doorzetter

Charlotte Albert Junior Recruiter

Charlotte is Junior Recruiter en volgt momenteel de Pre-master Culture Studies aan Tilburg University. Door haar opleiding in HR en werkervaring is er een goede match met haar werkzaamheden bij Fellowfield. Charlotte is creatief in uitdagende situaties en een echte oplossingsgerichte denker. Positiviteit en een servicegerichte houding zijn voor haar erg belangrijk in haar contact met klanten en kandidaten.

Kernwaarden:

vriendelijkheid, positiviteit, creatief