De manier waarop,
dat maakt het verschil

Werken bij Fellowfield is werken in een jong, energiek en gedreven team. Een open werksfeer en goed persoonlijk contact staan aan de basis van onze werkwijze. Eerlijkheid en gevatte humor horen daar absoluut bij. Maar we zijn ook ambitieus, en om onze doelen te behalen wordt er keihard gewerkt.

Kies je voor Fellowfield, dan kies je voor werken in een inspirerende werkomgeving, waar collega’s elkaar elke dag stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Want samen werken we aan één doel: door de manier waarop we werken, het verschil te kunnen maken. En de beste in ons vak te zijn.

Wat je van ons kunt
verwachten

Fellowfield is gevestigd in de oude Bisschopswoning in het voormalige klooster Mariënburg in het centrum van Den Bosch. Een unieke en inspirerende locatie waar ook de JADS Data Science Universiteit is gevestigd. Bij ons krijg je alle gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen.

Bij hard werken hoort ook ontspanning en het vieren van successen. Je kunt bij ons dus veel gezelligheid verwachten. Tijdens gezamenlijke lunches – ook regelmatig buiten de deur – vrijdagmiddagborrels, een hapje eten of een potje tafeltennis om de gedachten even te verzetten.

Wat wij van jou
verwachten

We waarderen de eigenheid van onze collega’s en hoe iedereen met zijn unieke eigenschappen ons team aanvult en versterkt. We hebben ook allemaal één ding gemeen: een grote nieuwsgierigheid naar anderen en gedrevenheid om ons in te leven in mensen en hun drijfveren. Toegankelijkheid en benaderbaarheid zijn daarbij onmisbaar. Ga jij graag het gesprek aan, ben je enthousiast, assertief en durf je door te vragen, dan zul je je bij Fellowfield als een vis in het water voelen.

Actuele vacatures bij Fellowfield