Tienjarig jubileum Fellowfield

dinsdag 25 januari – 2022

10 jaar Fellowfield in volgelvlucht

Het ontstaan van Fellowfield

Deze maand bestaan we 10 jaar. Op 27 januari 2011 startten Bob, Tim en voormalig medeoprichter Karkin Cheng Fellowfield: een bemiddelingsbureau met kennis van zaken. Fellowfield is gestart vanuit de overtuiging dat je als inhoudelijk specialisten beter in staat bent om zowel je klanten als kandidaten te helpen bij een succesvolle bemiddeling. 

Grotere aanpak

In 2015 startte onze eerste ‘echte’ medewerker Sander in ons kantoor in de Luijbenstraat in Den Bosch. Altijd leuk om Jan de Groot (van de Bossche Bollen) als buren te hebben. Naast het bemiddelen van interim professionals hebben we ons toen ook vastgebeten in het invullen van permanente vacatures voor onze klanten. Goed persoonlijk contact vormde al meteen de basis van onze werkwijze; een flinke dosis humor en bovenal eerlijkheid horen daar ook zeker bij.

Focus

Door de aanhoudende vraag en bewezen succesformule hebben we in 2017 besloten om focus aan te brengen. Tim is zich, in plaats van interim opdrachten, voor 100% van zijn tijd gaan inzetten voor het bemiddelen van finance professionals. De aanvraag voor een enorm project bewees weer dat wij deze stap goed hadden aangevoeld. Tot op de dag van vandaag is deze klant nog steeds erg tevreden.

Vervolgens zijn wij in 2018 verhuisd naar onze huidige vestiging; een inspirerende plek in het voormalig klooster Mariënburg.

Awards

Trots zijn wij vooral op het winnen van meerdere FD Gazellen Awards, de Staffing Awards, de mooie events die wij georganiseerd hebben waaronder het IIA PAS event, maar ook events op het gebied van Riskmanagement, Human Profiling en Blockchain. Inmiddels werkt Fellowfield voor opdrachtgevers door het hele land en hebben we een uitgebreid en actief netwerk aan hooggekwalificeerde professionals.

Toekomst

De komende 10 jaar gaan wij ons met veel passie focussen op de zwaardere finance, risk, audit en data rollen. Om onze ambitieuze doelen voor de komende jaren te kunnen realiseren zal Bob zich vanaf heden volledig samen met Tim, richten op het verder uitbouwen van ons prachtige bedrijf. Bob zal zich met name gaan focussen op de interim markt. 

Ook gaan we ons team verder uitbreiden met Fellows (interim finance professionals in vaste dienst bij Fellowfield). Hierbij worden zij zowel op persoonlijk, als op vakinhoudelijk vlak, gecoacht door Bob en Tim. Op naar nog meer mooie en uitdagende jaren voor Fellowfield!