Nieuws & Events

Fellowfield neemt regelmatig deel aan events, beurzen en competities voor ondernemingen. Ook organiseren we zelf graag bijeenkomsten. Benieuwd naar wat er recent is gebeurd, of bij welk evenement we binnenkort te vinden zijn? Volg hier de laatste ontwikkelingen.

fellowfield-event
fellowfield-event

In het juiste tempo versneld naar Fellowfield 2.0. Na een intensief coachingtraject in 2022 en de transitie van recruitment naar executive search, kunnen we dat wel stellen. En nu? Versnellen en een volgende professionaliseringsslag maken. Slimmer en efficiënter werken om het verschil te maken voor onze klanten en kandidaten. Een toekomstbestendig Fellowfield met krachtige kernbeloftes, een opgefriste huisstijl en een soepel salesproces is het resultaat. Anouk, Bob en Tim vertellen meer over dit proces en de samenwerking met Indicia.

2023 in vogelvlucht: Het jaar van Fellowfield

Op de felicitatie met zijn vijfjarig jubileum, geeft hij een nuchtere reactie: “Tja, vijf jaar, is dat al een mijlpaal tegenwoordig? Vroeger vierde je het eerste jubileum pas bij 12,5 jaar, maar wie maakt dat nog vol?” Wie Stef van Rijt kent, zal hem hierin vast herkennen. Nuchter, recht voor z’n raap, energiek, sociaal en geïnteresseerd. Eindhovenaar, tien jaar samen met zijn vriendin Debby - of waren het er elf? - en trotse vader van een tweeling van 3,5 jaar oud. En dus vijf jaar in dienst bij Fellowfield. En omdat het vieren van zowel grote als kleine successen hier vaste prik is, ontkomt Stef er niet aan om er toch even bij stil te staan.

Wie Fellowfield onlangs ook maar een beetje in de gaten hield, is het niet onopgemerkt gebleven: het Bossche Executive Search Bureau investeerde de laatste tijd flink in het door ontwikkelen van hun team, visie en identiteit. En dat deden ze- zoals we inmiddels wel van hen gewend zijn- met nauwkeurigheid, toewijding, flair en een forse portie creativiteit. Een hertaxatie van de kernwaarden volgde. Waar staan we na 10 jaar Fellowfield nou écht voor? Aan het woord Fellowfield-toppers Sabine, Joyce en Anouk. Wat betekenen de kernwaarden voor hen?

Sabine startte 3,5 jaar geleden bij Fellowfield zonder Finance of HR achtergrond maar klom op dankzij haar doortastendheid en pro-activiteit. Inmiddels is zij een onmisbare pilaar voor onze organisatie en maakte zij vorige maand promotie naar Consultant. Van netwerken tijdens Carnaval op je tweede werkdag naar het oppakken van directe aanvragen van CFO's; haar reis bij Fellowfield is indrukwekkend.

Kernwaarden herevalueren, scherpere focus aanbrengen, groeiambities faseren; onder auspiciën van bedrijfscoach Jeroen Volk ging Fellowfield daar het afgelopen half jaar met hart en ziel mee aan de slag. En dat heeft nú al tot fantastische resultaten geleid.

Fellowfield implementeert Topgrading Methode: Identificeren "A-speler" volgende sprong in diensten-optimalisatie

Blik met Anouk Hagen, inmiddels ruim een maand in dienst als Business Support Officer, terug op haar ervaringen tot nu bij het Bossche Executive Search & Interim management bureau.

Sander, een externe interviewer, hebben wij gevraagd om twee medewerkers van Fellowfield te interviewen over hun ervaringen bij het Executive Search & Interim Managementbureau.

Fellowfield bestaat dit jaar 10 jaar. Een goede reden om eens te kijken naar waar het bedrijf nu staat, en waar het vandaan komt.

Iets meer dan een maand is Wiljan (45) nu in dienst van Fellowfield. Een maand waarin hij niet alleen kennis maakte met het recruitmentvak, maar ook met het inmiddels zes man sterke Fellowfield-team. En dat is hem- naar eigen zeggen- erg goed bevallen. Lees hier meer over zijn eerste maand bij Fellowfield!

Deze maand bestaan we 10 jaar! Wat zijn we trots op wat we allemaal hebben bereikt. Ben jij benieuwd naar al onze gebeurtenissen? Wij hebben het voor jullie op een rijtje gezet!