Nieuws & Events.

Fellowfield neemt regelmatig deel aan events, beurzen en competities voor ondernemingen. Ook organiseren we zelf graag bijeenkomsten. Benieuwd naar wat er recent is gebeurd, of bij welk evenement we binnenkort te vinden zijn? Volg hier de laatste ontwikkelingen.

Op de felicitatie met zijn vijfjarig jubileum, geeft hij een nuchtere reactie: “Tja, vijf jaar, is dat al een mijlpaal tegenwoordig? Vroeger vierde je het eerste jubileum pas bij 12,5 jaar, maar wie maakt dat nog vol?” Wie Stef van Rijt kent, zal hem hierin vast herkennen. Nuchter, recht voor z’n raap, energiek, sociaal en geïnteresseerd. Eindhovenaar, tien jaar samen met zijn vriendin Debby - of waren het er elf? - en trotse vader van een tweeling van 3,5 jaar oud. En dus vijf jaar in dienst bij Fellowfield. En omdat het vieren van zowel grote als kleine successen hier vaste prik is, ontkomt Stef er niet aan om er toch even bij stil te staan.

Wie Fellowfield onlangs ook maar een beetje in de gaten hield, is het niet onopgemerkt gebleven: het Bossche Executive Search Bureau investeerde de laatste tijd flink in het door ontwikkelen van hun team, visie en identiteit. En dat deden ze- zoals we inmiddels wel van hen gewend zijn- met nauwkeurigheid, toewijding, flair en een forse portie creativiteit. Een hertaxatie van de kernwaarden volgde. Waar staan we na 10 jaar Fellowfield nou écht voor? Aan het woord Fellowfield-toppers Sabine, Joyce en Anouk. Wat betekenen de kernwaarden voor hen?

Personal development College Tour Fellowfield o.l.v. Raymond de Looze

Datum: woensdag 11 oktober – 2023
Tijd: 15:30 - 19:00
Locatie: Sint Janssingel 90 in 's-Hertogenbosch
Entree: € Gratis

De beste versie van jezelf worden, wie wil dat nou niet?

Sabine startte 3,5 jaar geleden bij Fellowfield zonder Finance of HR achtergrond maar klom op dankzij haar doortastendheid en pro-activiteit. Inmiddels is zij een onmisbare pilaar voor onze organisatie en maakte zij vorige maand promotie naar Consultant. Van netwerken tijdens Carnaval op je tweede werkdag naar het oppakken van directe aanvragen van CFO's; haar reis bij Fellowfield is indrukwekkend.

Compliance-zwaargewicht Peter de Rooij schot in de roos: Fellowfield vindt schaap met de vijf poten voor innovatieve vastgoedfinancier SolidBriQ.

Kernwaarden herevalueren, scherpere focus aanbrengen, groeiambities faseren; onder auspiciën van bedrijfscoach Jeroen Volk ging Fellowfield daar het afgelopen half jaar met hart en ziel mee aan de slag. En dat heeft nú al tot fantastische resultaten geleid.

Fellowfield implementeert Topgrading Methode: Identificeren "A-speler" volgende sprong in diensten-optimalisatie

Fellowfield is een Executive Search & Interim Managementbureau dat zich richt op het vinden van de ideale match tussen hoogopgeleide professionals en organisaties in de disciplines Finance, Risk, Audit en Data.

Sander, een externe interviewer, hebben wij gevraagd om twee medewerkers van Fellowfield te interviewen over hun ervaringen bij het Executive Search & Interim Managementbureau.

Open, jong en constant in beweging. Zo omschrijft Celine Hachmang (27) de cultuur binnen de groeiende online-bank Brand New Day, ruim een half jaar nadat ze daar via bemiddeling van Fellowfield in dienst trad.

KYC topper Nando Dijkstra via Fellowfield op omvangrijk remediation- project voor grootbank: Uitdaging voor banken, kansen voor de KYC analist.

Fellowfield bestaat dit jaar 10 jaar. Een goede reden om eens te kijken naar waar het bedrijf nu staat, en waar het vandaan komt.

De uitdaging van pensioenuitvoerder InAdmin RiskCo was klip en klaar: een self assessment op informatiebeveiliging wees uit dat verbetering mogelijk was op een aantal DNB (De Nederlandsche Bank) controls. Om dit voor elkaar te krijgen is een project opgestart “En om dit project tot een geslaagd einde te brengen heb je niet alleen inhoudelijke kennis, maar ook karakter nodig”, zegt chief financial risk officer (CFRO) van InAdmin RiskCo, Muriel van den Berg.

Precies twaalf maanden geleden begon Koen Broeders (38) aan zijn nieuwe uitdaging als Chief Financial Officer (CFO) bij de jonge, grensverleggende vastgoedonderneming Lister Buildings. Een mooi moment om de balans op te maken. Hoe kijkt Broeders terug op zijn eerste jaar?

Iets meer dan een maand is Wiljan (45) nu in dienst van Fellowfield. Een maand waarin hij niet alleen kennis maakte met het recruitmentvak, maar ook met het inmiddels zes man sterke Fellowfield-team. En dat is hem- naar eigen zeggen- erg goed bevallen. Lees hier meer over zijn eerste maand bij Fellowfield!

Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), Erna Sluis en Fellowfield adresseren complexe compliance uitdaging.

Samen met Hero en Margreet Löwik (Rulogic) adresseerde Fellowfield - nu twee jaar geleden - de omvangrijke AVG compliance uitdaging waarmee het Bredase bedrijf worstelde. Benieuwd hoe?

Deze maand bestaan we 10 jaar! Wat zijn we trots op wat we allemaal hebben bereikt. Ben jij benieuwd naar al onze gebeurtenissen? Wij hebben het voor jullie op een rijtje gezet!