Nieuws & Events.

Fellowfield neemt regelmatig deel aan events, beurzen en competities voor ondernemingen. Ook organiseren we zelf graag bijeenkomsten. Benieuwd naar wat er recent is gebeurd, of bij welk evenement we binnenkort te vinden zijn? Volg hier de laatste ontwikkelingen.

De uitdaging van pensioenuitvoerder InAdmin RiskCo was klip en klaar: een self assessment op informatiebeveiliging wees uit dat verbetering mogelijk was op een aantal DNB (De Nederlandsche Bank) controls. Om dit voor elkaar te krijgen is een project opgestart “En om dit project tot een geslaagd einde te brengen heb je niet alleen inhoudelijke kennis, maar ook karakter nodig”, zegt chief financial risk officer (CFRO) van InAdmin RiskCo, Muriel van den Berg.

Precies twaalf maanden geleden begon Koen Broeders (38) aan zijn nieuwe uitdaging als Chief Financial Officer (CFO) bij de jonge, grensverleggende vastgoedonderneming Lister Buildings. Een mooi moment om de balans op te maken. Hoe kijkt Broeders terug op zijn eerste jaar?

Iets meer dan een maand is Wiljan (45) nu in dienst van Fellowfield. Een maand waarin hij niet alleen kennis maakte met het recruitmentvak, maar ook met het inmiddels zes man sterke Fellowfield-team. En dat is hem- naar eigen zeggen- erg goed bevallen. Lees hier meer over zijn eerste maand bij Fellowfield!

Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), Erna Sluis en Fellowfield adresseren complexe compliance uitdaging.

Samen met Hero en Margreet Löwik (Rulogic) adresseerde Fellowfield - nu twee jaar geleden - de omvangrijke AVG compliance uitdaging waarmee het Bredase bedrijf worstelde. Benieuwd hoe?

Deze maand bestaan we 10 jaar! Wat zijn we trots op wat we allemaal hebben bereikt. Ben jij benieuwd naar al onze gebeurtenissen? Wij hebben het voor jullie op een rijtje gezet!