Tim Bob hal Marienburg

Fellowfield versnelt met Indicia in het juiste tempo

vrijdag 29 maart – 2024

Specialisten spreken met specialisten

Tim_Bob_Versnellen_met_Indicia_juiste_tempo

In het juiste tempo versneld naar Fellowfield 2.0. Na een intensief coachingtraject in 2022 en de transitie van recruitment naar executive search, kunnen we dat wel stellen. En nu? Versnellen en een volgende professionaliseringsslag maken. Slimmer en efficiënter werken om het verschil te maken voor onze klanten en kandidaten. Een toekomstbestendig Fellowfield met krachtige kernbeloftes, een opgefriste huisstijl en een soepel salesproces is het resultaat. Anouk, Bob en Tim vertellen meer over dit proces en de samenwerking met Indicia.Ofwel; Fellowfield versnelt met Indicia in het juiste tempo.

“Het coachingtraject met Jeroen Volk heeft ons geholpen te definiëren waar Fellowfield écht voor staat: wij vinden wat onvindbaar lijkt,” zegt Bob. “Daarbij staat de mens altijd op één. Onze ruimschootse ervaring in finance maakt dat we financials diepgaand begrijpen. Specialisten spreken altijd met specialisten.” Wat dat oplevert? Kwalitatieve matches die verwachtingen overtreffen van zowel kandidaat als klant.

Tim vult aan: “De focus van Fellowfield ligt bij top financials en de branding paste hier niet meer bij. Het werd tijd om de volgende professionaliseringsslag te maken, mét een nieuwe digital partner: Indicia. Wat mij direct opviel,” gaat Tim verder, “was hun enthousiasme. Michiel en Jip zijn twee ondernemers die zich meteen ontzettend verdiept hadden in Fellowfield.” Anouk vult aan: “Met een ijzersterke presentatie, direct in een opgefriste Fellowfield-stijl, namen ze ons mee in hun concrete stappenplan. Wij waren meteen enthousiast.”

Groeien in de versnelling

Hoe ziet Indicia de samenwerking met Fellowfield? Michiel, directeur Strategie & Design bij Indicia, vertelt enthousiast: “De energie om iets bijzonders neer te zetten leeft heel erg. Fellowfield is continu aan het bouwen aan hun groei. Ze pakken écht door. Anouk, Bob en Tim hadden al grondig voorwerk gedaan, maar stonden open voor alle suggesties. Zo hebben we een goede basis neergezet voor een hele sterke marketing.”

Een marktanalyse, Brand Key Model en een doordachte marketingstrategie volgden. Drie krachtige woorden vatten onze merkessentie samen:

Begrepen, beloofd, gevonden.

“Tim en ik hebben een stevige achtergrond in finance,” vertelt Bob. “We begrijpen onze klanten en kandidaten door en door. Dat is onze onderscheidende kracht.” Tim bevestigt dit en vult aan: “Het gaat ook over vertrouwen: wij beloven dat we er met onze executiekracht alles aan doen om een uitstekende match te maken. We vinden wat onvindbaar lijkt.”

Unieke talentpool

Diepgaand begrip voor top financials is mooi. Maar daar maak je nog geen matches mee. In combinatie met een unieke talentpool wél. Die rijke ervaring zorgt daarom niet alleen voor begrip, maar onderstreept ook de merkessentie ‘beloofd’. Door de jaren heen hebben Bob en Tim een uniek netwerk opgebouwd. Diepgaand begrip voor financials en tegelijkertijd toegang tot die unieke talentpool zorgen voor matches die blijvend zijn. Beloofd.

“De woorden ‘begrepen, beloofd, gevonden’ hebben veel lading,” vertelt Anouk. “Ze staan voor wie we zijn en wat we doen. Iedereen die hier werkt of komt werken, wordt daaraan getoetst. Je neemt het mee in je dagelijkse werkzaamheden.”

“HubSpot is een mooie aanvulling op onze strategie. Alles is meetbaar en we kunnen sneller en slimmer te werk gaan.“

De introductie van HubSpot

Om de merkessentie van Fellowfield te versterken is een soepel salesproces onmisbaar. Indicia introduceerde HubSpot; een handige tool voor de automatisering van marketing, sales en service. “HubSpot helpt ons overzichtelijk klanten en kandidaten in kaart te brengen. Het biedt heel veel structuur in ons acquisitie- en accountmanagementproces en de vastleggingen daarvan,” zegt Tim. “Het is één centrale plek voor al onze marketing- en salesactiviteiten,” vult Anouk aan. “HubSpot is een mooie aanvulling op onze strategie. Alles is meetbaar en we kunnen sneller en slimmer te werk gaan.” Kandidaten en klanten zijn altijd tijdig op de hoogte van de juiste informatie en het proces van sollicitatie tot plaatsing verloopt soepeler.

Koploper in executive search & interim management

Dé autoriteit in het finance vakgebied, met een sterke marktpositie en een onmiskenbare aanwezigheid – dat wil Fellowfield over vijf jaar zijn. Dat gaat niet alleen over groei in omvang. Slimmere en snellere diensten en interne processen horen daar ook bij. Tegelijkertijd blijft de kern hetzelfde. De mens staat op één en Fellowfield vindt wat onvindbaar lijkt. Begrepen. Beloofd. Gevonden.

Benieuwd naar welke stappen we eerder al bij Fellowfield hebben gezet? Lees hier het interview met Tim en Sabine over de implementatie van onze Topgrading Methode, en hoe de BOOST-kernwaarden van Fellowfield worden geleefd binnen de organisatie.