Personal development College Tour Fellowfield o.l.v. Raymond de Looze

Datum: woensdag 11 oktober – 2023
Tijd: 15:30 - 19:00
Locatie: Sint Janssingel 90 in 's-Hertogenbosch
Entree: € Gratis

 

De beste versie van jezelf worden, wie wil dat nou niet? Je wilt eruit halen wat erin zit. Elke dag beter. De sleutel vinden naar zo veel mogelijk geluk, succes en liefde. Toch?

Als je jezelf hierin herkent, dan gaat onze gastspreker Raymond de Looze je nogal teleurstellen. Er is namelijk geen versie van jezelf, en al helemaal geen beste. Het is nog erger, want het streven naar jouw beste versie kan je behoorlijk in de weg zitten.

Het goede nieuws? Je kunt jezelf wel continu ontwikkelen en in beweging blijven.

 

Tijdens het Event zal Raymond de volgende vragen/onderwerpen behandelen:

*** Waarom je niet de beste versie van jezelf wilt worden

*** Wat het streven naar jouw beste versie oplevert

*** Hoe je balans vindt

*** Ruim de tijd voor een Q&A over persoonlijke ontwikkeling

 

Het programma ziet er als volgt uit:

15:30 uur : Ontvangst genodigden

15:50 uur: Openingswoord Tim Eerhart (Fellowfield B.V.)

16:00 uur: Start Personal development College Tour o.l.v. Raymond de Looze

17:00 uur – 19.00: Borrel

 

Locatie:

Fellowfield, Sint Janssingel 90, 5211 DA ‘s-Hertogenbosch.Parkeren kan voor de deur (betaald) en de locatie is slechts enkele minuten verwijderd van het Centraal Station.

 

Over Raymond de Looze:

Raymond de Looze (1976) is bedrijfskundige en jurist, die zich na een internationale carrière op het vlak van complexe reorganisaties toelegde op zijn ware passie: people strategy. Over de relatie tussen organisaties en hun mensen, en hun ontwikkeling. Hij daagt met eenvoudige woorden en humor uit tot kritisch zelfonderzoek. Vanuit scherpe observaties confronteert hij soms stevig, maar op een prettige manier.

Zijn eerste twee boeken gingen over persoonlijke ontwikkeling. DIY Goeroe (2020) en Hoe je de beste versie van jezelf wordt – en waarom je dat vooral niet moet willen (2021). Recent (2023) kwam De Rockstars Method uit, dat hij samen met Laurens Simonse schreef. Al zijn boeken kwamen in de top 5 van de Managementboek.nl top 100 respectievelijk (#4, #2 en #1).

Naast schrijver is hij mede-oprichter van Double-OO, dat organisaties helpt een zo groot mogelijk positieve impact op hun mensen te maken. Hij heeft het bijzondere talent om de harde kant (data, processen, euro’s) en zachte kant (verbinding, vertrouwen, commitment) samen te brengen. In zijn visie zijn beide cruciaal voor een succesvolle, houdbare organisatie die echt impact kan maken op de mensen.